VAHVISTAVA PUHE - Carter Conlon

Vanhan Testamentin viimeisessä kirjassa profeetta Malakia puhui jostakin asiasta, joka oli tapahtunut ja on tapahtuva vielä Jumalan Kansan keskuudessa hengellisyyden vähetessä. ”Silloin myös Herraa pelkääväiset puhuvat toinen toisensa kanssa”(Mal.3:16). Mistä he puhuivat? Eivätkö he olleet puhuneet toistensa kanssa ennen tätä historian hetkeä? Mikä heidän puheessaan oli muuttunut?
Raamattu sanoo, että ”huoli painaa alas miehen mielen, mutta hyvä sana sen ilahuttaa” (San.12:25). Se sanoo myös: ”Miehellä on ilo suunsa vastauksesta; ja kuinka hyvä onkaan sana aikanansa!”(San.15:23) ja neuvoo meitä, että puheemme olisi ”aina suloista, suolalla höystettyä, ja tietäkää, kuinka teidän tulee itse kullekin vastata”(Kol.4:6).
Varmassa, tyynessä puheessa on uskomaton voima. Sinun ja minun pitää rohkaista nyt toinen toistamme! Me emme tarvitse tulta tai maanjäristystä tai tuulta. Nuo asiat ovat ihmeellisiä ja, jos Jumala suo niiden tapahtuvan, niin olkoon niin. On silti olemassa jotakin paljon voimallisempaa kuin kaikki nämä yhteensä, erityisesti tällä hetkellä. Se on se Jumalaan luottava hiljainen, pieni ääni. Se on ääni, joka sanoo: ”Kaikki on hyvin. Jumala hallitsee sinun tilannettasi, sisareni, veljeni. Jumala on edelleen valtaistuimellaan. Jeesus on yhä voittaja ja me olemme voittajan puolella.”
 Et aavistakaan, kuinka paljon voimaa Jumala haluaa vuodattaa elämäsi kautta, kun vaellat päiväsi läpi, naapurustossa, työpaikallasi. kotonasi, vain puhumalla vahvistusta Jumalan hyvyydestä ja uskollisuudesta. Avatkaamme sydämemme Herralle ja alkakaamme puhua toisillemme tuolla hiljaisella, pienellä äänellä. Voimme huomata sen uskomattoman etuoikeuden, mikä meillä on Jumalan voiman edustajina tälle sukupolvelle.

Carter Conlon tuli mukaan Times Square Churchin työhön vuonna 1994 perustajamme, David Wilkersonin kutsusta. Hänet asetettiin vanhemman pastorin virkaan vuonna 2001.