HÄN ON MEIDÄN VOIMAMME - Carter Conlon

Me, sinä ja minä, elämme aikaa, jossa on paljon epävarmuutta tulevasta. Emme tiedä, mitä se tuo Amerikan taloudelle tai muille maille. Sinulla on ehkä työpaikka tänään, mutta ei ole takuita siitä, että se on vielä ensi vuonna tai edes ensi viikolla. Silti, kiitos Jumalalle, että me Kristukseen uskovina saamme uskomattoman lupauksen huolenpidosta. Se koskee erityisesti aikoja, jolloin resurssit ovat vähissä. Mietipä kuningas Daavidin sanoja Psalmissa 37: ”Olen ollut nuori ja olen vanhaksi tullut, mutta en ole nähnyt vanhurskasta hyljättynä enkä hänen lastensa kerjäävän leipää”(Ps.37:25).

Voin henkilökohtaisesti allekirjoittaa tämän jakeen, kun olen kokenut Jumalan konkreettista huolenpitoa elämässäni, niiden perheiden ja kotien elämässä, jotka ovat valinneet kulkea Kristuksen vanhurskaudessa.

Psalmi 37 jatkuu: ”Aina hän on armahtavainen ja antaa lainaksi, ja hänen lapsensa ovat siunaukseksi. Karta pahaa ja tee hyvää, niin sinä pysyt iankaikkisesti. Sillä Herra rakastaa oikeutta eikä hylkää hurskaitansa; heidät varjellaan iankaikkisesti, mutta jumalattomain siemen hävitetään”(Ps.37: 26 – 28).

Daavid kirjoitti nämä sanat suuren pahuuden aikana. Ne, jotka halusivat seurata Jumalaa, ahdistuivat ja ehkä vihastuivatkin, aivan niin kuin näemme tapahtuvan meidän päivinämme. Siitä huolimatta Daavid tiesi, että pahuus aina johtaa tuhoon. Hän rohkaisi Jumalan kansaa pitämään päänsä sellaisena vaikeana aikana. ”Minä näin jumalattoman, väkivaltaisen, rehevänä kuin viheriöivä puu, juurtunut paikoilleen. Mutta kun ohi kuljettiin, katso, ei häntä enää ollut; minä etsin häntä, vaan häntä ei löytynyt (Ps.37:3, 36). Toisin sanoen, vaikka paha näyttää olevan niskan päällä melkein kaikilla elämän alueilla, pahuuden aikakausi on pian ohi.

Daavid jatkoi: ”Ota nuhteettomasta vaari, katso rehellistä: rauhan miehellä on tulevaisuus,

mutta luopuneet hukkuvat kaikki, ja jumalattomain tulevaisuus leikataan pois”(Ps.37:37 - 38).

Näin meitä muistutetaan, että ei ole väliä, mitä tapahtuu ympärillämme, kun elämme Jumalalle ja luotamme Häneen. Me saamme huomata, että Hän on meidän voimamme ja vapahtajamme!



Carter Conlon tuli mukaan Times Square Churchin työhön vuonna 1994 perustajamme, David Wilkersonin kutsusta. Hänet asetettiin vanhemman pastorin virkaan vuonna 2001.